044 780 4798 | 040 737 0114 | jarkko.kivioja@gmail.com | Suusaarenkierto 41, 70820 KUOPIO | www.hautakivipalvelut.fi

Hautakivi­myynti ja hautakiven kaiverrus Kuopiossa

Aidot kotimaiset hautakivet pysyväksi muistoksi

Hautakivi on pysyvä ja arvokas muisto läheisestäsi, joten sen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Kuopion Hautakivipalvelu Oy:n henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan edesmenneen läheisesi persoonaan sopivan hautakiven. Kaiverrus, muistolaatat, lyhdyt ja muut halutut oheistuotteet sisällytetään suunnitelmaan. Olemme toimittaneet asiakkaillemme aidot, kotimaiset hautakivet jo vuosien ajan, joten palvelumme on hioutunut laadukkaaksi, asiakaslähtöiseksi ja ammattitaitoiseksi jo usean vuosikymmenen ajan. Kivimyynti on auki sopimuksen mukaan, joten otathan yhteyttä ennen tuloasi.

Hautakivet, kaiverrukset, muistolaatat − kaikki yhdestä paikasta

Hautakivien myynti tapahtuu toimi­pisteessämme, mutta hautakivet valmistaa Kauhavan Kiviveistämö, joka on perinteikäs hautakivien toimittaja ja toimittanut kiviä jo vuodesta 1932 lähtien. Veistämöllä on vuosikymmenien kokemus hautakivien suunnittelusta ja toteutuksesta, joten tilaamasi hautakivi on kestävää, suomalaista laatutyötä. Hautakiviä on tarjolla lukuisia malleja. joista voit valita sopivimman.

Kivilaadun, värin ja mallin lisäksi on suunniteltava hautakiven kaiverrus tai muistolaatta ja sen kaiverrus. Lisäksi hautakiveen voi valita ns. oheistuotteita, kuten koristeita, lyhtypaikkoja (pidikkeet tai sisäänrakennettu lyhtypaikka), jalustoja ja kukka-aihioita.

Mikäli haluaisit entisöidä, korjata tai puhdistaa vanhan hautakiven, lue lisää Palvelut-sivulta.